Ana içeriğe geç

Takımadaların en uç noktasında, İsveç’in en rüzgârlı, çorak ve açık yerlerinden birinde yer alan deniz feneri kralı Pater Noster sonunda inşa edildi. Bu son teknoloji ürünü şaheser, yüzyılı aşkın bir süre boyunca denizcilere umut verdi ve onlara güvenle rehberlik etti. Deniz fenerinin yanında, fener bekçileri ve aileleri, öteden beri yaşanmaz olarak algılanan bir adada küçük ölçekli bir topluluk olan evlerini inşa ettiler. Yüz yıldan uzun bir süredir burada, ada ve deniz tarafından belirlenen koşullarda yaşadılar.

Şimdi, deniz feneri ustasının evinin kapıları bir kez daha açıldı ve artık halk için yeniden tasarlandı. Yakın ve uzak denizcilerin, doğa aşıklarının ve keyif arayanların, huzur ve dostlarla hoş vakit arayanların yeri. Burada, ışığın daha parlak ve rüzgârın daha vahşi olduğu, okyanusun daha tuzlu ve deniz mahsullerinin daha taze olduğu yerde.

“Pater Noster’da eşsiz ve yüksek kaliteli bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. DUX ile olan iş ortaklığımız bunu da beraberinde getiriyor; DUX yataklarımız, konuklarımıza (ve bize de, Mirja ekliyor) mükemmel bir konfor ve uyku seviyesi sağlıyor. Tek parça yatak/şilte seçeneği bizim için mükemmel, minimalist bir İskandinav tasarımı, ancak vücut ve meşgul zihinler için belki de sadece bu izole adanın nefes kesici huzuruyla eşleşen bir dinlenme ve "yeniden şarj" seviyesi sunuyor."

Mirja Lilja Hagsjö Pater Noster Genel Müdürü

Pater Noster Hotel

Hamneskär

47151 Hamneskär

İsveç

Telefon
+46 73 324 77 04
E-posta
Web sitesi
www.paternoster.se