Ana içeriğe geç

Stockholm, İsveç

Nobis Hotel Stockholm

Günümüzde lüks, geleneksel anlamda ışıltı, gösteriş ya da aşırılık ile ilgili değildir. Çağdaş lüks daha ince ve karmaşık bir kalitedir: kişisel zevklerimiz ve profesyonel gereksinimlerimiz ne olursa olsun en az rahatsızlıkla maksimum konfor, kolaylık, zarafet ve verimlilik içinde zamanımızın tadını çıkarma ayrıcalığıdır.

Stockholm şehir merkezindeki Norrmalmstorg meydanında 19. yüzyılın sonlarına ait iki tarihî binada yer alan Nobis Hotel, iş ve/veya eğlence amaçlı seyahat edenlerin arayabileceği her türlü rahatlığı ve hizmeti rahat bir zarafet ortamında sunan 201 odalı bağımsız bir oteldir. Misyonumuz, konuklarımıza her ayrıntıda üstün kaliteden başka bir şey sunmayıp buna ek olarak daha fazlasını sağlamaktır. Otelimizdeki hiçbir şeyin standart ya da rutin olmadığını ancak her zaman konuklarımızın deneyimlerine kalite katacak ekstra bir şey olduğunu düşünmeyi seviyoruz.

Nobis Hotel, dünyaca ünlü İsveçli yıldız mimar stüdyosu Claesson Koivisto Rune tarafından, temel olarak İsveç Kraliyet Başkentimizin renklerinden, ruh hâlinden ve özelliklerinden ilham alarak, üstün kaliteye sahip doğal materyallerden üretilen modern ve güzel fakat klasik ve dayanıklı bir zarafetle optimal işlev, güzellik, konfor ve atmosfer için tasarlandı.

Nobis Hotel, Design Hotels™ʼin bir üyesidir.

Stockholmʼün yeni merkezî sahnesi

Nobis Hotelʼde, şehrimizin sunduğu en iyi restoranlar, mağazalar, müzeler, manzaralar, etkinlikler ve gece kulüpleri ile Stockholmʼün kalbindesiniz.

800 metrekareyi aşan geniş halka açık alanımızda, klas İtalyan restoranımız Caina, geniş Salonumuz (ki biz buna Stockholmʼün yeni oturma odası diyoruz), daha büyük bir öğleden sonra ve akşam barı, The Gold Bar ve taze yiyecek ve içecek hizmeti veren daha küçük bir Bistro bulunuyor.

Bu halka açık alanlar, sadece konuklarımız için değil, aynı zamanda tüm Stockholmʼlüler için de dinamik bir ana merkez olan davetkâr ve heyecan verici bir şehir manzarası ve odak noktası oluşturuyor. Nobis Hotelʼde kalırken, Stockholmʼde olup bitenlerin her anlamda tam merkezindesiniz.

Nobis Hotel Stockholm

Norrmalmstorg 2-4

111 86 Stockholm

İsveç

Telefon
+4686141000
E-posta
Web sitesi
www.nobishotel.se

Dünya çapında DUX

Dünyanın en prestijli otelleri DUX’u tercih ediyor

İş birliği yaptığımız daha fazla otel gör