Ana içeriğe geç

DUX, 2022 Forbes Seyahat Rehberi Marka Yetkilileriʼnin Yıldız Listesine Katılıyor

By Penelope Smith | Evins Group

New York, NY- 9 Mayıs 2022 - DUX, resmî Beş Yıldızlı derecelendirme sisteminin yaratıcıları olan Forbes Seyahat Rehberi (“FTG”) tarafından bir Marka Yetkilisi olarak atandı. Resmî Yatak Şirketi olarak DUXIANA, kendi sektörlerinde mükemmellik için seçilmiş olan FTG Marka Yetkililerinin etkileyici listesine katılıyor.

Forbes Seyahat Rehberi, dünya çapında otellerin, restoranların ve spaʼların prestijli yıllık Yıldız Derecelendirmeleri ile bilinmektedir. Markanın yüksek standartları ile uyumunu ve Yıldız Dereceli özelliklerini mükemmel biçimde tamamladığından emin olmak, her Marka Yetkilisi için eşit düzeyde düşünülmüş bir yaklaşım gerektirir. Marka Yetkilisi programı, Yıldız Dereceli özelliklerini, seçici müşterilere hizmet etmeye eşit derecede kendini adamış olağanüstü markalarla birleştirir.

1926ʼdan beri yatakları sağlık için bir araç olarak tasarlayan dünyaca ünlü İsveçli yatak şirketi DUX, daha az yatağın çöplüklere gitmesini sağlamak için değiştirilebilir, yükseltilebilir ve yenilenebilir tasarımlarla ömür boyu dayanacak şekilde tasarlanmış yataklar üretiyor. Efsanevi İsveç yaşam tarzı şirketi, dünyanın en iyi beş yıldızlı otellerinde bulunan en gelişmiş yatakların yanı sıra ikonik İsveç mobilyalarını üretmeye devam ediyor.

Forbes Seyahat Rehberi CEOʼsu Hermann Elger, “DUX, konuklara en iyi ürünleri, hizmetleri ve deneyimleri sunmak için özenle küratörlüğü yapılan 2022 Marka Yetkilileri koleksiyonuna harika bir ektir” dedi. “DUX, seyahat eden kişilere Yıldız Dereceli özelliklerinden bekledikleri lüksü sunmaya odaklanarak sürdürülebilir yatak sektöründe çıtayı yükseltiyor.”

DUX CEOʼsu Henrik Ljung,“1926ʼdan bu yana ailem, lüks yatak pazarına ve dünyadaki en iyi otellere en gelişmiş yatakları sağlamayı amaçlıyor bu nedenle seyahat eden kişiler dinlendirici bir gece uykusundan taviz vermiyor,” diyor. “Uyku bilimini kalite ve konforla harmanlamaya devam ederken, DUX da düşünceli, sürdürülebilir tasarım yoluyla yatak pazarında da devrim yaratıyor. Destek ve konfor, estetik özelleştirilebilirlik ve bileşen tasarımının tam olarak kişiselleştirilmesini sağlayan DUX yataklar, zamana karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanıyor. Dünyanın en iyi otelleriyle iş birliği yapmaktan ve bu süreçte, çevre üzerindeki etkimizi en aza indirmekten gurur duyuyoruz.”

DUX, Forbes Seyahat Rehberi Marka Yetkilileri programı içinde Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx, Lutron ve daha fazlası gibi diğer lüks markalara katılıyor.

DUX HAKKINDA
95 yılı aşkın bir süredir DUX, dünyanın en gelişmiş yatak ve mobilyalarından bazılarını sunmak için bilimi ve çevresel misyonunu birinci sınıf işçilikle bir araya getirmektedir. DUX teknolojisi, uyku mekaniğinin ansiklopedik bir anlayışına dayanır ve tasarımları, temiz, modern çizgilerle karakterize edilir. Tüm DUX ürünleri, en iyi İsveç işçiliği, ergonomik araştırmalar ve mühendislikle en gelişmiş materyallerden üretilmiştir. 

FORBES SEYAHAT REHBERİ HAKKINDA
Forbes Seyahat Rehberi, lüks oteller, restoranlar ve spaʼlar için tek küresel derecelendirme sistemidir. Anonim profesyonel denetleyicilerimiz, dünyanın en iyi lüks deneyimlerini seçmelerine yardımcı olmak için olağanüstü hizmete vurgu yaparak 900ʼe kadar objektif standardı değerlendirmektedir. Beş Yıldızlı, Dört Yıldızlı ya da Önerilen derecelendirmeye ulaşmanın tek yolu, bağımsız gözetim sürecimizle bunu elde etmektir. Forbes Seyahat Rehberi hakkında daha fazla bilgi için lütfen forbestravelguide.com adresini ziyaret edin.

İlgili

KONFORA HOŞ GELDİNİZ

DUX HOSPITALITY KOLESİYONU

Dünyanın en lüks 150 oteli, en yüksek kalite DUX yataklara güvendi. Ziyaretçilerinize DUX ile iyi bir gece uykusu sunan Hospitality Koleksiyonumuzu keşfedin.

Koleksiyonu keşfedin Forbes Seyahat Rehberiʼni ziyaret edin

OTEL TEKLİFİ

DENEYİN VE SATIN ALIN!

DUX farkını hissetmenin en iyi yolu, onu bir gece deneyimlemektir. İş ortağımızın otelinde bir gece kalın ve DUX yatak satın alırken 500 £ʼa kadar tasarruf edin. Bu kadar basit!

Otel teklifi Bir otel bulun